Konferens

  • Är du redan anmäld?
  • Länkar och övrig information sänds ut
    ett par dagar innan konferensen!

Nya Vägar-konferensen 2020
Nya vägar för tillgång till högre utbildning i hela landet 30 sept – 1 okt

Vi ställer inte in – vi ställer om!

Välkommen till den andra* nationella – och delvis internationella –
Nya Vägarkonferensen, där vi möts för att diskutera och ta höjd för mer samverkan och strukturerade nationella satsningar på högre utbildning för hela landet. Temat är mer angeläget än någonsin, inte minst i ljuset av coronapandemin.  

Programmet genomförs som en livestreamad TV-sändning den 30 september, med talarna samlade i Västervik. Det blir en professionell TV-produktion med Johan Wester som programledare. Du som deltar i konferensen kommer att ha möjlighet till dialog och interaktion med Johan och de medverkande talarna. Samtliga parallellpass ges som webinarier under förmiddagen den 1 oktober.

Konferensen vänder sig till dig med intresse för ökad tillgång till högre utbildning i hela landet – för kompetensförsörjning och livslångt lärande
– men också för en god och demokratisk samhällsutveckling.

En mängd nyckelintressenter på området medverkar. Högskole- och forskningsministern Matilda Ernkrans kommer, nationalekonomen Urban Gråsjö och landsbygdsforskaren Sara johansson presenterar nya forskningsresultat. Vi gästas också TCO-ordföranden Therese Svanström samt av professor Stuart Gibb som ingår i ledningen för det nyskapande och innovativa University of the Highlands & Islands i Skottland.

Johan Wester modererar och programleder. Välkommen till en inspirerande och tankeväckande konferens!

_____________________________

Är du redan anmäld?

  • Länkar till livesändningen den 30 sept resp. webinarierna den 1 okt skickas ut några dagar innan konferensen.
  • Konferensavgiften ändras från 3.300 kr till 1.000 kr exkl. moms.

 

Vinnovaprojektet Nya Vägar, Campus Västervik, Högskolan Väst – i samarbete med Linnéuniversitetet, FEI – Företagsekonomiska institutet och Vinnova

*Vill du veta mer om föregående konferens 2018?
Nya Vägar-konferensen 2018