Konferens

2020-03-19:

OBS!  Nya Vägar-konferensen flyttad:

Välkommen till Västervik sista veckan i september!

Nya Vägarkonferensen är flyttad till datumen 30 sept-1 okt med välkomstkväll den 29 sept. Vi planerar för samma program och upplägg. Platsen är Gränsö Slott i Västervik och vi hoppas på samma fantastiska uppställning.

  • Till dig som redan ÄR ANMÄLD till konferensen: din anmälan kvarstår. Du ska ha fått ett mail om detta från konferensen.
  • Kom ihåg att boka om ditt boende. De fyra hotell som erbjudit rabatterat pris för Nya Vägar-deltagare ger motsvarande erbjudande för de nya datumen.
  • Om du INTE kan delta på konferensen måste du svara ”AVANMÄL” på det mail du har fått från konferensen. Kom ihåg att boka av ditt boende.

Vi hoppas och tror att du har förståelse för att vi fattat det här beslutet. Har du frågor eller funderingar, tveka inte att höra av dig till någon av kontaktpersonerna för Nya Vägar.

 

Nya Vägar-konferensen 2020
Nya vägar för tillgång till högre utbildning i hela landet

Välkommen till den andra* nationella – och delvis internationella –
Nya Vägarkonferensen! Vi ses i Västervik den 30 september – 1 oktober (med välkomstkväll den 29 september) för att diskutera och ta höjd för mer samverkan och strukturerade nationella satsningar på högre
utbildning för hela landet.

Konferensen vänder sig till dig med intresse för ökad tillgång till högre utbildning i hela landet – för kompetensförsörjning och livslångt lärande
– men också för en god och demokratisk samhällsutveckling.

En mängd nyckelintressenter på området medverkar. Högskole- och forskningsministern Matilda Ernkrans kommer, landsbygdsforskaren
Lina Bjerke presenterar nya forskningsresultat, och vi gästas av professor Stuart Gibb som ingår i ledningen för det nyskapande och innovativa University of the Highlands & Islands i Skottland.

Johan Wester modererar. Vi möts på vackra Gränsö Slott strax utanför Västervik i magisk och naturskön miljö.

Kom du också!  

Vinnovaprojektet Nya Vägar, Campus Västervik, Högskolan Väst – i samarbete med Linnéuniversitetet, FEI – Företagsekonomiska institutet och Vinnova

*Vill du veta mer om föregående konferens 2018?
Nya Vägar-konferensen 2018